ЗСУ просунулися на одній із ділянок фронту: що вдалося повернути (карта)

90
0
SHARE

Загарбники за допомогою БПЛА скидають на українські позиції на цьому напрямі хімічні боєприпаси, запальні речовини, гази та отруйні речовини
Загарбники за допомогою БПЛА скидають на українські позиції на цьому напрямі хімічні боєприпаси, запальні речовини, гази та отруйні речовини
Українські воїни нещодавно відновили свої втрачені позиції поблизу Кремінної. Тим часом російські окупанти активізували поблизу Куп’янська, Часового Яру та Торецька. На цих ділянках фіксується їхнє просування.
Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивчення війни (ISW). За словами аналітиків, протягом 29 червня бойові дії були північніше і північно-східніше Харкова. Проте змін лінії фронту у цьому районі не було зафіксовано.
28 та 29 червня тривали бої поблизу та в межах Вовчанська та Глибокого. За словами російських « військоров », війська РФ завдають ударів з термобаричної артилерії ТОС-1А у напрямку Липців, і що знищили невизначену переправу через річку Вовча у Вовчанську.
Як зазначив спікер Угрупування військ ЗСУ « Хортиця » підполковник Назар Волошин, частина російських військових, які діють на Вовчанському напрямку, у тому числі бійці 153-го танкового полку Московського військового округу, відмовилися воювати.
Загарбники нещодавно трохи просунулися на південний схід від Куп’янська. Водночас українські військові просунулися поблизу Кремінної під час продовження боїв уздовж лінії Куп’янськ – Сватове – Кремінна 28 та 29 червня.

Continue reading...