Масові підпали авто військових: як російські спецслужби вербують українських підлітків

93
0
SHARE

Росія вербує українських підлітків – як наслідок ті вчиняють диверсії. Читайте про методи росіян та затримання підлітків ᐅTSN.ua(новини 1+1).
Російські спецслужби залучають неповнолітніх українців до підпалів військових автомобілів.
Спецслужби РФ з метою дестабілізації ситуації в Україні заохочували неповнолітніх за гроші палити автомобілі військовослужбовців ЗСУ. В Україні нині вже затримано кілька осіб, причетних до такої діяльності. Однак Нацполіція попереджає, що інциденти можуть почастішати.
Детальніше про те, що відомо про підпали авто українських військових, хто за цим стоїть і яка мета таких дій, читайте на ТСН.ua. Жертви спецслужб РФ шукають « легкі гроші »
Від початку 2024 року в соціальних мережах активізувалися спецслужби країни-агресора, які залучали до підпільної підривної діяльності осіб віком від 13-ти років. Працівники спецслужб РФ обіцяють неповнолітнім за підпали щедру грошову винагороду.
Так, в Одесі кримінальна поліція викрила двох хлопців, 13 та 16 років, які вчинили підпал двох автомобілів, що належали військовослужбовцям. Підлітків затримали разом з двома приятелями 16 та 18 років при спробі підпалити ще одне авто. Матеріали слідчі поліції передали за підслідністю слідчим СБУ, які на підставі зібраних правоохоронцями доказів, повідомили затриманому фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.

Continue reading...