Музикант шокував, як Остапчук з поліцейськими пройшов ВЛК і завдяки зв'язкам уникнув мобілізації

147
0
SHARE

Соліст гурту Our Atlantic Віктор Байда розповів, як ведучий Володимир Остапчук пройшов із поліцією та без черг ВЛК та як завдяки зв’язкам у ВР уникнув мобілізації
Володимир Остапчук вже відреагував на звинувачення.
Лідер гурту Our Atlantic, музикант Віктор Байда шокував, як шоумен Володимир Остапчук із поліцейськими без черг пройшов ВЛК і завдяки зв’язкам уникнув мобілізації.
Про це артист розповів у своєму Instagram. Вони зустрілися 19 червня в одній із київських поліклінік, де разом з іншими чоловіками проходили військово-лікарську комісію (ВЛК). Віктор Байда говорить, що Остапчук був єдиний, хто був у супроводі поліцейських. Ба більше, шоумен нібито проходив ВЛК без черг та ще й хвалився цим.
« Ми разом проходили ВЛК. Він єдиний, хто проходив ВЛК з супроводом поліції та хвалився мені, що проходить все без черг, хоча насправді це має бути доступним для всіх », – розповів музикант.
За словами Байди, після проходження ВЛК його та інших чоловіків, в тому числі й Володимира Остапчука відвезли до ТЦК. Їм повідомили, що їх всіх мобілізовують. Утім, Остапчуку нібито вдалося цього уникнути. Віктор Байда розповів, що він дізнався від іншого мобілізованого, що шоумен « відмазався ».

Continue reading...