Росіяни намагались просунутись біля Серебрянського лісу, – Генштаб

85
0
SHARE

З початку дня ворог нарощує інтенсивність атак, намагається шукати шляхи аби вклинитися в нашу оборону та спробувати вибити українські підрозділи із з.
З початку дня ворог нарощує інтенсивність атак, намагається шукати шляхи аби вклинитися в нашу оборону та спробувати вибити українські підрозділи із зайнятих рубежів. Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 131
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генштаб ЗСУ.
За даними Генштабу, Харківська область продовжує потерпати від підступних ракетно-бомбових ударів з території Російської Федерації. В обід російські терористи завдали ураження трьома КАБами по приватних будинках та господарчих спорудах села Циркуни.
Внаслідок таких підступних та злочинних дій агресора постраждало мирне населення. Разом з тим, ворог здійснив три удари дев’ятьма КАБами по Липцях, ще дві авіабомби скинув на Зелене. В районі Вовчанська впродовж дня точаться бої. Шість атак противника наші воїни відбили, ще п’ять – тривають.Ситуація на фронтах
На Куп’янському напрямку українські оборонці від початку доби відбивали сім атак окупантів біля Степової Новоселівки, Стельмахівки, Синьківки та Кругляківки.

Continue reading...