"Взяли" просто біля приватного літака: у США заарештували сина "знаменитого" наркобарона Ель Чапо

83
0
SHARE

Разом із Хоакіном Гусманом Лопесом влада США заарештувала одного із соратників його батька: одного з найвпливовіших наркоторговців Мексики.
Разом із Хоакіном Гусманом Лопесом влада США заарештувала одного із соратників його батька: одного з найвпливовіших наркоторговців Мексики.
Мексиканського наркобарона Ісмаеля « Ель Майо » Самбада і сина його колишнього партнера Хоакіна « Ель Чапо » Гусмана було заарештовано в Ель-Пасо, штат Техас, у результаті великої операції. Тепер американська влада вважає, що їй вдасться переломити ситуацію з поставками наркотиків із Мексики. Про це повідомляє Reuters.
Ісмаель Самбада — один із найвпливовіших торговців наркотиками в історії Мексики. Він був одним із засновників картелю « Сіналоа » разом з Ель Чапо, який був екстрадований до США 2017 року і відбуває довічне ув’язнення у в’язниці суворого режиму.
І Самбаде, і Хоакіну Гусману Лопесу, сину Ель Чапо, висунуто у США численні обвинувачення у збуті на вулицях країни величезних партій наркотиків, зокрема й фентанілу, що став основною причиною смерті американців віком від 18 до 45 років.
Як повідомляють два американські чиновники, Самбада, якому, ймовірно, близько 70 років, і Гусман Лопес, якому близько 30 років, були затримані після приземлення приватного літака в районі Ель-Пасо. Ймовірно, далі вони прямували до Чикаго.

Continue reading...