"Діти, як мішень": Єфросиніна, Клопотенко, Каменських та інші зірки відреагували на атаку по "Охматдиту"

162
0
SHARE

Зірки поділилися емоціями та співчуттями
Зірки поділилися емоціями та співчуттями
У понеділок, 8 липня, російська армія атакувала Київ. Внаслідок ракетних ударів РФ було пошкоджено корпуси найбільшої дитячої лікарні в Україні « Охматдит ». Вже відомо, що є багато постраждалих та загиблих.
Українські знаменитості не залишилися осторонь, багато хто написав емоційні послання в соцмережах, звертаючись до світу і показуючи, на які злочини проти людства здатна РФ. « Телеграф » розповідає, хто з українських знаменитостей висловився про ракетний удар по дитячій лікарні « Охматдит ».
Так, телеведуча Катя Осадча опублікувала кадри з дитячої лікарні і написала: « Діти, як мішень …. Геноцид під уважні і схвильовані погляди світу. Дитяча лікарні — Охматдит, великі руйнування, завали… Сотні дітей, найбільше онковідділення. Ранок понеділка, коли оперують. І одночасно атаки на Дніпро і Кривий Ріг. Скільки ще світу потрібно української крові? ».
Інтерв’юерка Раміна Есхакзай також показала кадри руйнувань лікарні та написала: « Країна-терорист продовжує воювати проти мирного населення ».

Continue reading...