ЗСУ знищили Су-25, а Росія атакує біля Торецька та Нью-Йорка – Генштаб

147
0
SHARE

Від початку доби відбулося 76 бойових зіткнень, уточнили у ЗСУ.
Російські військові продовжують вести штурми позицій ЗСУ вздовж всієї лінії фронту. Однак українські військові змогли збити російський СУ-25, йдеться у новому зведенні Генерального штабу ЗСУ.
За даними Генштабу, «сьогодні (19 липня – ред.) воїни 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка збили ворожий літак-штурмовик Су-25».
Від початку доби відбулося 76 бойових зіткнень, уточнили у ЗСУ.
«Ворог більш активний на Покровському та Лиманському напрямках. Також намагається пробити позиції біля Торецька та Нью-Йорка», –зазначили у ЗСУ.
У Генштабі кажуть, що «під авіабомбардуванням перебуває Харківщина. Сьогодні росіяни скинули 26 КАБів. Цілили у райони населених пунктів Липці, Глибоке та Малі Проходи. Також ворог атакував двома балістичними ракетами «Іскандер-М» місто Чугуїв».
«На Куп’янському напрямку терористи атакували позиції українських підрозділів біля Новоосинового, Петропавлівки, Синьківки та Стельмахівки. Чотири атаки відбито, ще одна – досі триває», – зазначили у ЗСУ.
Відомо також, що на Покровському напрямку від початку доби окупанти здійснили штурмові дії у районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Прогрес, Новоселівка Перша, Яснобродівка, Євгенівка та Калинове. «Сили оборони стримують натиск противника та відбили вже 18 атак, три бої тривають неподалік Новоселівки Першої та Яснобродівки. Втрати ворога уточнюються».
«На Курахівському напрямку ворог шість разів атакував поблизу Красногорівки, Костянтинівки, Карлівки та Парасковіївки.

Continue reading...