Врізалася в бетон і стала "дибки": нардеп Копитін потрапив у ДТП, — ЗМІ

80
0
SHARE

Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado, у якому міг перебувати нардеп Ігор Копитін, врізався у бетонну огорожу, розповіли журналісти. Двоє чоловіків, які були в кабіні, дістали важкі травми і перебувают…
Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado, у якому міг перебувати нардеп Ігор Копитін, врізався у бетонну огорожу, розповіли журналісти. Двоє чоловіків, які були в кабіні, дістали важкі травми і перебувають у лікарні.
Народний депутат, член комітету з нацбезпеки Верховної Ради Ігор Копитін потрапив у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), яка сталася неподалік від Білої Церкви на Київщині. У кабіні авто перебувало двоє осіб — нардеп та його водій. Обидва з важкими травмами доправлені до найближчої лікарні. Про деталі надзвичайної події розповіли на « Українській правді ».
Журналісти отримали інформацію про ДТП від неназваних джерел у правоохоронних органах. Джерела повідомили, що аварія сталася 28 серпня о 23:31. Місце автотрощі — 78-й кілометр траси М-04 Одеса-Київ. Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado їхав у бік столиці і з невідомих причин на великій швидкості врізався у бетонну огорожу.

Continue reading...