Politico дізналося, що у Вашингтоні відповідають Києву на прохання про дозвіл на удари по РФ

108
0
SHARE

Вашингтон не хоче ризикувати національною безпекою США заради України, врешті-решт Сполучені Штати колись захочуть перезавантажити відносини з Москвою.
Вашингтон не хоче ризикувати національною безпекою США заради України, врешті-решт Сполучені Штати колись захочуть перезавантажити відносини з Москвою, і зняття обмежень на удари може звести нанівець ці зусилля.
Про це повідомляє РБК-Україна з посланням на Politico.
За словами джерел видання, в Білому домі та Пентагоні продовжують відкидати будь-які припущення про те, що адміністрація думає про зміну своєї політики, коли йдеться про дозвіл Україні використовувати американську зброю за межами дуже конкретних випадків всередині Росії біля кордону. Вони стверджують, що Україна має владу, необхідну для перемоги.
« Є певні ознаки того, що Байден може захотіти зробити щось велике для України — можливо, скасувати деякі обмеження — перед виборами, оскільки він не балотується. Гарантії немає, але ми чуємо, що він думає про це », — сказав один високопоставлений український радник.Storm Shadow
Частина обговорень передбачає дозвіл вражати аеродроми та склади постачання всередині Росії британським ракетам Storm Shadow, які вже є в українському арсеналі, Оскільки ракети містять компоненти США, адміністрація Байдена мала б погодитися на їх використання.

Continue reading...