Вакарчук зворушив архівними сімейними фото та спогадами: "Запах, який я ні з чим не сплутаю"

53
0
SHARE

Український музикант, лідер гурту « Океан Ельзи » несподівано висловився про своє рідне місто Мукачево. З цієї нагоди він також показав теплі сімейні ка.
Український музикант, лідер гурту « Океан Ельзи » несподівано висловився про своє рідне місто Мукачево. З цієї нагоди він також показав теплі сімейні кадри, на яких постав із мамою.
Що про це відомо, детальніше розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram співака.Вакарчук показався з мамою
На першій чорно-білій світлині можна побачити ще маленьку майбутню зірку української сцени та його маму. Світлана Олександрівна тримає малюка за руку, поки той позує у колясці.
Мама Святослава на архивном кадрі постала у широких брюках та довгому піджаку, з розпущеним волоссям. І деякі юзери вже встигли зазначити у коментарях, що ще тоді, багато років тому, жінка мала гарний смак.
Вакарчук у дитинстві з мамою (Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk)
На іншому фото, зробленому, як можна зрозуміти, не так давно, Святослав з’явився з рідною людиною на тлі добре знайомих краєвидів. Він постав у сонцезахисних окулярах.

Continue reading...