Зеленський про плани України на Курщину: будемо тримати, поки потрібно

76
0
SHARE

Українське командування не буде оприлюднювати деталі майбутніх планів щодо наступу в Курській області, заявив президент Володимир Зеленський. Провальний наступ у 2023 році стався саме тому, що його на…
Українське командування не буде оприлюднювати деталі майбутніх планів щодо наступу в Курській області, заявив президент Володимир Зеленський. Провальний наступ у 2023 році стався саме тому, що його надто сильно « рекламували » і не було секретності.
Україна буде й надалі втримувати під контролем частину Курської області. Це триватиме доти, поки це буде потрібно для впливу на РФ і примушування її до мирних переговорів та завершення війни. Про плани щодо прориву на Курщину президент України Володимир Зеленський розповів у інтерв’ю телеканалу NBS News.
Зеленський пояснив, що Україна, з одного боку, не планує відривати частину російської території і « приєднувати » її до себе. З іншого боку, українські війська там і далі будуть вести бойові дії. Подібна тактика потрібна для втілення в життя « плану перемоги », заявив президент. Цей план незабаром побачать партнери у США та в інших раїнах Заходу.

Continue reading...