Найгарячіша ситуація залишається на Покровському напрямку, – Генштаб

100
0
SHARE

Від початку доби на фронті відбулося 151 бойове зіткнення. Найгарячіша ситуація залишається на Покровському напрямку. Також ворог активний на Курахівс.
Від початку доби на фронті відбулося 151 бойове зіткнення. Найгарячіша ситуація залишається на Покровському напрямку. Також ворог активний на Курахівському.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.Російські обстріли
Протягом цієї доби російські загарбники завдали по території України 58 авіаударів, скинувши 66 КАБів. Крім цього, залучили для ураження 572 дрони-камікадзе та здійснили понад 2800 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах.Ситуація на напрямках
На Харківському напрямку відбулося сім боєзіткнень. Сили оборони відбивали наступ росіян неподалік Стариці та Вовчанська. Одна ворожа атака досі продовжується.
На Куп’янському напрямку ворог проводив наступальні дії, зокрема, біля Синьківки, Глушківки, Лозової та Андріївки. Тринадцять боїв завершено, два – ще тривають.
На Лиманському напрямку російські загарбники штурмували позиції наших військ поблизу Дружелюбівки, Макіївки, Невського, Чернещини та Новосадового. На цей час 14 бойових зіткнень завершено, три – досі продовжуються.
На Сіверському напрямку українські захисники відбивали чотири ворожі наступальні дії у районах Верхньокам’янського та Спірного.

Continue reading...