Нардеп від "Слуги народу" Одарченко, який намагався підкупити Найєма, втік до Румунії

35
0
SHARE

За словами прокурора САП, перед втечею нардеп Одарченко попросив свого водія висадити його в центрі міста і залишив йому свої телефони, стверджуючи, що сам дістанеться до Верховної Ради. Відтоді він н…
За словами прокурора САП, перед втечею нардеп Одарченко попросив свого водія висадити його в центрі міста і залишив йому свої телефони, стверджуючи, що сам дістанеться до Верховної Ради. Відтоді він не виходив на зв’язок.
Народний депутат України від фракції « Слуга народу » Андрій Одарченко, обвинувачений у спробі підкупу керівництва Державного агентства відбудови, утік до Румунії, де звернувся з проханням про надання притулку. Про це заявила прокурорка Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) під час засідання Вищого антикорупційного суду (ВАКС), на якому розглядали клопотання про зміну запобіжного заходу для Одарченка.
За словами прокурорки, перед втечею нардеп Одарченко попросив свого водія висадити його в центрі міста і залишив йому свої телефони, стверджуючи, що сам дістанеться до Верховної Ради.

Continue reading...