Небезпечний експеримент: школи на межі закриття

85
0
SHARE

Під час останньої пресконференції президент заявив, що цього року українські діти мають по максимуму перейти в офлайн-навчання. Але чи влада подбала про це?
Під час останньої пресконференції президент Зеленський заявив, що цього року українські діти мають по максимуму перейти в офлайн-навчання. Тобто ходити в школу фізично, а не навчатися через комп’ютер. Але чи влада подбала про це?
Під час останньої пресконференції президент Зеленський заявив, що цього року українські діти мають по максимуму перейти в офлайн-навчання. тобто ходити в школу фізично, а не навчатися через комп’ютер. Але чи влада подбала про це?
Ні, якраз навпаки: в останні дні серпня запровадили експериментальний проєкт, який вимагає укріпити стіни шкіл та садків спеціальним захистом – габіонами. Проте коштів під це – не передбачила.
Тобто, Кабінет міністрів вирішив свою відповідальність перекласти на плечі місцевих громад, які й без того ледве стягують кошти на зарплати педагогам.
Це – безвідповідальне рішення і під час години запитань до уряду, я звернувся персонально до прем’єра Шмигаля, аби з”ясувари його позицію.
Під загрозою зриву навчальний процес в сотнях шкіл, а в Карпатах взагалі готуються закривати очну форму та переходити на онлайн-навчання.
Я вимагаю припинити експерименти над дітьми. Їхні наслідки набагато гірші, ніж просто зірваний навчальний рік. Тисячі школярів їхні батьки вивезуть за кордоном: батьки просто вивезуть туди дітей.

Continue reading...