Топ-5 кішок із наймилішими плоскими мордочками

71
0
SHARE

Кішки із плоскими мордами привертають увагу своїм унікальним і миловидним виглядом. Такі екзотичні улюбленці надзвичайно популярні серед любителів кіш.
Кішки із плоскими мордами привертають увагу своїм унікальним і миловидним виглядом. Такі екзотичні улюбленці надзвичайно популярні серед любителів кішок.
РБК-Україна (проект Styler) зібрало список котячих порід із плоскими мордочками і іншими особливостями.Перська кішка
Перська – це порода кішок з плоскими мордами, характерними зморшками на носах та довгою, розкішною шерстю. Вважається, що вони з’явилися в Месопотамії, нинішньому Ірані, в 1600-х роках, і саме звідти походить їх назва.
Перські кішки не лише вражають своїм зовнішнім виглядом, але й відомі своїм спокійним і лагідним характером, що робить їх ідеальними для обіймів. Щоб підтримувати їхню довгу шерсть у відмінному стані, важливо щодня розчісувати її металевим гребінцем із широкими зубами. Це допоможе уникнути сплутування та видалити випавші волоски.
Перська кішка (зображення: Вікіпедія)Гімалайська кішка
Гімалайська кішка – це порода, яка поєднує риси перської та сіамської. Вона має довгу шерсть і плоску морду, характерні для персів, а також яскраві блакитні очі та колор-пойнтові мітки (темні вуха, ніс, лапи), як у сіамців.

Continue reading...