1,5 млрд грн на телемарафон і без виборів: що внесли до проєкту Держбюджету-2025

77
0
SHARE

Документ був отриманий Радою і вже переданий на розгляд керівництву парламенту і профільного комітету. У ньому не передбачені й витрати на «національний кешбек».
Документ був отриманий Радою і вже переданий на розгляд керівництву парламенту і профільного комітету. У ньому не передбачені й витрати на « національний кешбек ».
Напередодні Кабінет міністрів затвердив законопроєкт « Про Державний бюджет України на 2025 рік ». Документ зверстано з урахуванням прогнозованого зростання національного ВВП у 2024 році на 3,5%, у 2025-му — на 2,7%. Проєкт держкошторису ще не оприлюднено. Але про його ключові положення розповів народний депутат Ярослав Железняк.У бюджеті на 2025 рік запланували витратити 1,5 млрд на телемарафон
Верховна Рада може виділити з державного бюджету України на 2025 рік 1,6 млрд гривень на фінансування телеканалу « Рада » і телемарафону. Нардеп Ярослав Железняк повідомив, що в документі закладено 1,5 млрд гривень на фінансування марафону « Єдині новини » і ще 78,2 млн гривень — на телеканал « Рада ».

Continue reading...