5 ознак, що ви виховали розпещену дитину: чи можуть батьки ще щось змінити

68
0
SHARE

Більшість батьків хочуть бачити своїх дітей щасливими, тому іноді їм легше поступитися, ніж сказати « ні ». Але постійні пестощі та балування можуть бут.
Більшість батьків хочуть бачити своїх дітей щасливими, тому іноді їм легше поступитися, ніж сказати « ні ». Але постійні пестощі та балування можуть бути шкідливими в довгостроковій перспективі. Це заважає розвивати у дитині стійкість, розвиває егоїзм та спонукає отримувати від всього незадоволення.
Як зрозуміти, що ви виховуєте розпещену дитину та чи можуть батьки змінити ситуацію, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на CNBC.5 ознак розпещеної дитини
Не приймає « ні » як відповідь
Ваша дитина очікує, що все вийде так, як вона хоче і зазвичай, саме так і відбувається. Насправді це дитина вам постійне каже « ні » і ви це дозволяєте.
Більше отримує, ніж дає
Розпещені діти не вдячні за те, що ви для них робите. Замість « будь-ласка » та « дякую », ви від них найчастіше чуєте слова « дай мені ».
Вимагають все швидко
Дитина не вважає, що інші люди можуть зазнати незручностей через їхні прохання, і очікує, що ви відкладете свої пріоритети в сторону та задовільните їх.
Думають тільки про себе
Дитина відчуває право та очікує особливих послуг. Якщо хтось отримує подарунок чи похвалу, вона засмучується і каже: « Я заслуговую цього більше! »
Ніколи не задоволені тим, що мають
Такі діти звикли мати всі іграшки світу, але їх ніколи не буває достатньо. Вони завжди хочуть більше, ще більше і більше.Що можуть зробити батьки
Оскільки зіпсоване ставлення у дитинстві тільки засвоюється, від нього ще можна відучити.

Continue reading...