Радикальні рішення і гучні відставки: що сказав Зеленський на тлі скандалів із МСЕК

52
0
SHARE

Скандали з МСЕК не минулися просто так, президент Володимир Зеленський зібрав засідання РНБО і як результат генеральний прокурор Андрій Костін пішов у відставку, а МСЕК взагалі ліквідують
Догралися! МСЕК ліквідують?!
Скандали з МСЕК не минулися просто так, президент Володимир Зеленський зібрав засідання РНБО і як результат генеральний прокурор Андрій Костін пішов у відставку, а МСЕК взагалі ліквідують. Проте афери, які продовжують випливати, шокують! Людей з інвалідністю серед прокурорів стало набагато більше, ніж серед усього населення в Україні, але не прокурорами єдиними.
В яких регіонах скільки прокурорів і не тільки намалювали собі групу, що сказав сам Костін і якою буде доля МСЕК, розповіли журналісти в ексклюзиві TSN.ua.МСЕК просто шокує! Голови летять!
Справжні мародери під час війни почали вилазити назовні, керівників МСЕК масово почали косити за корупцію, а суми награбованого просто не налазять на голову.
Хмельниччина: « Королєва, якій можна всьо », різною валютою тримала у себе 6 мільйонів доларів, невідомо на яку суму у жіночки знайшли прикраси, брендові речі і купу майна. “Зайву зелень” у сумках королева викидала з вікон просто під час обшуків. Миколаївщина: керівниця МСЕК встигла накопичити трохи менше – 450 тисяч доларів, але від цього шок не менший. Ну а ще в неї вилучили колекцію золотих виробів і знайшли три незадекларовані квартири в Одесі. Ах так, вишенька на торті – російський паспорт у сина.
22 жовтня керівник СБУ Василь Малюк заявив: 64 посадовці МСЕК отримали підозри. Також скасовано 4106 висновків про інвалідність. Станом на зараз, каже Малюк, 9 осіб уже засуджені. А викрито діяльність 8 угруповань, до яких входили представники МСЕК – це зокрема у Харківській області, там посадовці продавали ухилянтам підроблені меддовідки. У них вилучили понад 650 тисяч доларів.
На Рівненщині представники МСЕК і лікарсько-консультативних комісій оформлювали фіктивні історії хвороб з подальшим призначенням груп інвалідності. За це вони отримали понад 350 тисяч доларів прибутку.
На Закарпатті також викрили голову обласної МСЕК і трьох її спільників, які оформлювали ухилянтам інвалідність. І якщо ви думаєте, що оформляли собі інвалідність лише ті, хто не хотів до армії, помиляєтесь. Нагріти руки на державі, як виявилось, захотіли прокурори.
Як виявляється, у тієї самої королеви раптово “інвалідами”, не людьми з інвалідністю, а саме інвалідами поставали понад 50 прокурорів Хмельниччини. Про це повідомив раніше український журналіст Юрій Бутусов. Він стверджує, що правоохоронці Хмельницької області знали про масштаби правопорушень, адже могли бути « співучасниками корупційних схем ». А виявити зв’язки Крупи дозволило вивчення декларацій хмельницьких правоохоронців.Як була організована схема?
За словами журналіста, суть схеми полягає в наступному: чоловік, дружина якого має групу інвалідності, оформлював собі догляд, і таким чином автоматично виключався з числа придатних до мобілізації. Проте і самі прокурори не цуралися оформлювати собі інвалідність. Виявити зв’язки Крупи дозволило вивчення декларацій хмельницьких правоохоронців, які самі все задокументували.Хто не оформив інвалідність?
До речі, прізвища прокурорів-інвалідів Бутусов також оприлюднив. З усього керівництва Хмельницької обласної прокуратури та її структурних підрозділів пенсію у Крупи не оформив тільки один прокурор – Олександр Гончар, керівник Кам’янець-Подільської окружної прокуратури.Зеленського розлютили! Указ президента
В Офісі генпрокурора тоді ж заявили, що підписали наказ про проведення службового розслідування.

Continue reading...