Росія заблокувала Discord, який використовували окупанти на фронті: причини

42
0
SHARE

Російські державні ЗМІ повідомили у вівторок, що влада заборонила Discord – американську платформу обміну повідомленнями та голосовими викликами, яка .
Російські державні ЗМІ повідомили у вівторок, що влада заборонила Discord – американську платформу обміну повідомленнями та голосовими викликами, яка популярна серед геймерів, але останнім часом використовується для зв’язку у російсько-українській війні.Що відомо про Discord
Спочатку розроблений для геймерів, Discord став широко використовуваною платформою для спільнот та груп за інтересами. Додаток дозволяє користувачам приєднуватися до закритих голосових групових дзвінків і вести пряму трансляцію для інших користувачів зі своїх екранів або камер.
Однак зростаюча популярність Discord поставила його під пильну увагу російської влади.Чому заблокували Discord
Роскомнагляд, регулятор у сфері інтернету та ЗМІ, додав Discord до свого реєстру соціальних мереж, вимагаючи від платформи відстежувати та видаляти контент, який російський уряд вважає незаконним, наприклад, повідомлення, пов’язані з тероризмом, продажем наркотиків та екстремістською діяльністю.
Регулятор послався на ранній запит до Discord видалити 947 фрагментів « незаконного матеріалу », але повідомив, що частину контенту не видалено.

Continue reading...