Сумувати не будуть навіть у спеку: вчені розповіли, хто найпростіше сприйме глобальне потепління

61
0
SHARE

Зміна клімату на Землі впливає не тільки на природу і температуру, а й на наше фізичне здоров’я і психіку. Вчені провели дослідження, щоб дізнатися, яка група людей найпростіше сприйме її ефекти і не…
Зміна клімату на Землі впливає не тільки на природу і температуру, а й на наше фізичне здоров’я і психіку. Вчені провели дослідження, щоб дізнатися, яка група людей найпростіше сприйме її ефекти і не стане падати духом.
Дослідження, проведене під керівництвом Університету штату Вашингтон (УВ), вивчило емоційну реакцію людей на високі температури та виявило, що вона сильно різниться у різних людей. Хоча дискомфорт у спекотну погоду був звичайним явищем, у багатьох він призводив до негативного настрою. Однак під час дослідження з’ясувалося, що вік був єдиним фактором, який впливав на емоційну реакцію: люди похилого віку відчували дискомфорт швидше, ніж молоді, але емоційно менше страждали від спеки, пише ScienceDaily.
У Фокус.Технології з’явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найцікавіші новини зі світу науки!
Провідна авторка дослідження та дослідниця психології УВ, Кім Мейденбауер, зазначила, що результати, отримані щодо літніх людей, були особливо несподіваними.

Continue reading...