У Селидовому ЗС РФ розстрілюють цивільних: прокуратура розпочала розслідування

35
0
SHARE

У мережі з’явилися кадри, як бійці ЗСУ допомагають людям після того, як окупанти обстріляли цивільний автомобіль з автоматичної зброї. Крім того, в районі приватного сектору Селидового, який практично…
У мережі з’явилися кадри, як бійці ЗСУ допомагають людям після того, як окупанти обстріляли цивільний автомобіль з автоматичної зброї. Крім того, в районі приватного сектору Селидового, який практично не постраждав від активних бойових дій, є тіла загиблих мирних жителів.
Російські військові здійснюють розстріли мирного населення у Селидовому Донецької області. Тіла загиблих цивільних зафіксував оператор ЗСУ, коли виконував обліт міста дроном. Про це повідомив лейтенант Збройних сил України з позивним « Алекс » у неділю, 27 жовтня.
Жертви були виявлені у приватному секторі після заходу окупантів у Селидове.
« Після обльоту дронщиками підконтрольних територій міста, особливо приватного сектору, було помічено на вулицях трупи в цивільному одязі, при тому, що дані ділянки міста не постраждали від активних бойових дій, тобто дані вбивства відбувалися вже після взяття під контроль цих територій противником.

Continue reading...