У Черкасах сталося грандіозне побоїще за Свято-Михайлівський храм

49
0
SHARE

У Черкасах сталося грандіозне побоїще за Свято-Михайлівський храм. Він перейшов у власність православної церкви України ᐅTSN.ua(новини 1+1).
Попередньо — 26 потерпілих.
Епічна битва за віру. За церковними боями навкулачки напередодні спостерігала вся країна. У Черкасах сталося грандіозне побоїще за Свято-Михайлівський храм. Він перейшов у власність православної церкви України. Але промосковському попу та його парафіянам це не сподобалося. Тож, вони вирішили штурмом брати храм. Під куполом розминали кулаки, запускали одне в одного лавками та жбурляли відрами. У поліції кажуть, порушили провадження про хуліганство, бійка минулася не безкровно.
Попередньо — 26 потерпілих. У них зафіксовані забої, дехто надихався газом, в однієї пані була підозра на перелом. У ситуацію втрутилися поліція та міський голова. Чим усе завершилося, розповіла кореспондентка ТСН Неллі Ковальська.
Цей епічний двобій розпочався біля воріт і продовжився в храмі. В хід пішли лавки і відра. Старший капелан черкаської області отець Назарій пояснює, що це було.
“Сьогодні відбувся перехід Свято-Михайлівського собору до православної церкви України”, — каже він.

Continue reading...