Чим більше я вивчаю, тим більше ненавиджу ту радянську освіту – Юрій Бірюков

33
0
SHARE

Волонтер Юрій Бірюков розповів про процес свого схуднення.
Волонтер Юрій Бірюков розповів про процес свого схуднення. Він заявив, що йому самостійно доводиться щодня знаходити інформацію з питань правильного харчування і за це він « ненавидить радянську систему освіти »
Раз на тиждень я пишу допис про процес свого схуднення, це не жага поділитись успіхами, а частина плану. Мого плану врятування власного життя, бо у середині квітня лікар був досить категоричний у прогнозах.
Сьогодні неділя, отже допис має бути.
Чергова неділя і за тиждень я втратив черговий один кілограм. Таким чином, з 6-го травня, коли почався цей експеримент, я вже втратив 21 кілограм. Кожного тижня я втрачаю один кілограм ваги (+/- 200 грамів), за виключенням двох тижнів відпустки (її на світлини легко побачити). Це заплановано, це спрогнозовано, це працює. Я знаю скільки буду важити наступної неділі, знаю скільки буде на вагах за два тижні. Знаю момент, коли мені буде потрібно вийти у режим стабілізації ваги — це відбудеться за 2 місяці (і тоді я припиню писати тижневик схуднення).
Але знаєте що? Чим більше я вивчаю зараз про всі ці процеси, тім більше я ненавиджу ту, нашу, радянську освіту. Всю систему у цілому, всю цю дебільну систему навчання хрін знає чому. Синус гострого кута це відношення протилежного катета до гіпотенузи? Ви ж памʼятаєте про синус? Навіщо нам вдовбували у голови синус, але нічого докладно не казали про вуглеводи? Навіщо ці маточки та тичинки, але ніякої уваги до КРИТИЧНО ВАЖЛИВОЇ необхідності споживати норму білка за добу?
Наша система освіти звертала увагу на якусь херню, але не звертала уваги на те, що буде кожному потрібно враховувати кожного дня.

Continue reading...