Салаху допоможе Аллах, а букмекери вірять в Роналду: все про фіналістів Ліги чемпіонів в Києві

317
0
SHARE

Хто зіграє в фіналі Ліги чемпіонів на Олімпійському. Історія команд, статистика протистояння, прогноз від букмекерів і журналістів.
Сьогодні в Києві в НСК  » Олімпійський  » відбудеться фінал Ліги чемпіонів. На нашому сайті вже доступний текстовий онлайн « Реал » – « Ліверпуль », а поки пропонуємо познайомитися з командами, які зійдуться в битві за трофей. Це – найсильніші клуби Європи, які обійшли у боротьбі за Кубок десятки інших команд континенту. Саме до них сьогодні прикута увага всього спортивного світу. Як команди боролися за право приїхати до Києва, і чиї вболівальники можуть виїхати з України щасливішими – досліджував Віталій Тарасов.
З моменту заснування турніру, ще 1955 році « Реал » і « Ліверпуль » між собою зустрічалися 5 разів. Двічі перемагали іспанці, тричі – англійці. У фіналі турніру команди сходилися лише раз. Ще 1981 році. Тоді кубок взяли « червоні ». Після зміни формату турніру в 90-х і перейменування його з Кубка на Лігу чемпіонів « Ліверпуль » перемагав лише 2005-го. Але як?! Тоді команда програвала італійському « Мілану » 0: 3, але змогла відігратися і взяти трофей. А ось « Реал » перемагав шість разів. Причому в останні роки їм немає рівних. « Королівський клуб » завоював кубок в 2014,2016 і 2017 роках.

Continue reading...