Слова підозрюваного в організації вбивства Бабченка Германа про співпрацю з контррозвідкою не підтверджуються, – прокурор Кравченко. ВIДЕО

467
0
SHARE

Як передає Цензор. НЕТ, про це Кравченко заявив журналістам після судового засідання. Прокурор зазначив: « Це цілком неправда те, що він заявив, бо нашими доказами підтверджується…
Як передає Цензор. НЕТ, про це Кравченко заявив журналістам після судового засідання.
Прокурор зазначив: « Це цілком неправда те, що він заявив, бо нашими доказами підтверджується те, що він організував виконання терористичного акту, яке полягало у вбивстві журналіста Бабченка.
Також у нас є незаперечні докази, що він знайшов виконавця цього злочину. Також є докази, що він передав 14 тисяч доларів США, а потім 1 тис. доларів США.
Потім у нас також є докази – розсекречений протокол виконання постанови контролю за злочином, розсекречені дані розмов, розшифровані розмови, а також листування, що він націлював виконавця, щоб він швидше виконав це замовлення.
Також за словами Кравченка Цимбалюк проходить у цій справі як свідок. « Він свідомий громадянин, є лише свідком, який повідомив СБУ і співпрацював як свідок СБУ. Він не є агентом СБУ.

Continue reading...