Порошенко розповів про позицію МВФ щодо податку на виведений капітал

325
0
SHARE

Міжнародний валютний фонд перейшов до « певного сприйняття » податку на виведений капітал. Про це під час зустрічі з представниками…
КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Міжнародний валютний фонд перейшов до « певного сприйняття » податку на виведений капітал. Про це під час зустрічі з представниками українських та міжнародних бізнес-асоціацій заявив Петро Порошенко, передає кореспондент УНН.
« Більше часу на дискусії з МВФ стосовно податку на виведений капітал було витрачено хіба що на урядові дебати по тарифах. Від тотального заперечення цієї реформи, від категоричного « ні », на щастя, МВФ перейшов до її певного сприйняття. Ключові питання – бюджетні ризики, компенсатори і дуже важливо, щоб була знайденаприйнятна модель і для уряду, і для Мінфіну, і для профільного комітету парламенту, для наших міжнародних партнерів і для українського бізнесу », – розповів Порошенко.
Він додав, що представники бізнесу вийшли з ініціативою, щоб їх представники були включені « і до переговорної групи з міжнародними фінансовими організаціями, і до обговорення цього питання на комітеті ».

Continue reading...