Втрати України, початок ленд-лізу та роль олігархів: 7 головних заяв Данілова про війну в Україні

185
0
SHARE

Олексій Данілов відповів на головні питання, що стосуються війни росії проти України
РНБО продовжує працювати і у воєнний час, проте формат дещо змінився
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов відповів на найбільш актуальні питання, пов’язані з поточним порядком денним для України. У своєму інтерв’ю для видання « LIGA. net » він розповів про те, скільки західної зброї ще потрібно Україні, які реальні втрати ЗСУ на фронті та багато інших речей. Телеграф наводить основні заяви Данілова.
« Є чітке розуміння: захищати нашу країну, крім нас, ніхто не буде. Чи допомагатимуть нам зброєю? Будуть. Чи достатньо буде цієї зброї? Зброї достатньо ніколи не буває. Але в цій війні кожна країна має свої завдання та бачення для себе », — сказав він. Також він розкритикував радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, який раніше розповів, скільки зброї необхідно ЗСУ.
« Я не розумію, чому він робить такі заяви. Він представник Генштабу? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича. Не розумію, з якого переляку він зараз голос армії. Такі речі має говорити Залужний, Шаптала (начальник Генштабу ЗСУ. – Ред.) та міністр оборони », — зазначив Данилов. Крім того, секретар РНБО наголосив, що ленд-ліз із США ще не почав працювати.

Continue reading...