Тяжкі танки. Коли Україна отримає нову зброю

133
0
SHARE

Західні союзники розглядають можливість надсилання Україні важких танків, вказуючи на нову фазу війни.
Західні союзники розглядають можливість надсилання Україні важких танків, вказуючи на нову фазу війни.
Союзники Києва активізували зусилля щодо забезпечення Збройних сил України більш важким наступальним озброєнням. Західні країни вперше маєють намір надати Україні сучасні основні бойові танки для боротьби з російськими військами.
ЗМІ з посиланням на джерела повідомляють, що « коаліція країн » хоче « скинуться » Києву кількома танками, але остаточне рішення ще не ухвалене через делікатність обговорень.
Яку зброю і коли Україна може отримати, розповість Корреспондент.net.
Боротьба за « Леопарди »
Влада Фінляндії розглядає питання про передачу Україні бойових танків Leopard 2 і буде готова зробити це, якщо рішення розпочати таку практику ухвалять на загальноєвропейському рівні, заявив голова національного Комітету з оборони Антті Хаккянен.
« Звичайно, наш внесок буде невеликим, оскільки наша власна обороноздатність завжди має пріоритет для нас як країни, що межує з Росією », – сказав Хаккянен.
Водночас він наголосив, що багато європейських держав мають більше можливостей постачання бронетехніки, ніж Фінляндія.
Польща також підтверджує, що готова передати Україні кілька німецьких танків Leopard. Як пояснив голова Бюро міжнародної політики країни Якуб Кумох, влада країни зараз розглядає пропозицію про те, щоб Польща взяла участь у « коаліції країн », які мають ці бойові машини.
« Питання знаходиться на розгляді.

Continue reading...