Під Вугдедаром "козачий загін" окупантів відмовляється від наступу через втрати, – Генштаб

149
0
SHARE

Array
Росія продовжує наступати на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Однак Збройні Сили України потужно дають відсіч загарбникам.
Минулої доби наші військові відбили близько 90 атак російського ворога. Водночас окупанти завдали 10 ракетних та 19 авіаційних ударів. Яка нині ситуація на фронті
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін. Ворог обстріляв з мінометів та артилерії населені пункти Михальчина Слобода Чернігівської області; Сопич, Кореньок, Гірки, Бояро-Лежачі, Рижівка, Басівка Сумської області, а також 18 районів населених пунктів на Харківщині. Серед них – Тимофіївка, Стрілеча, Стариця, Вовчанськ, Вільча, Бударки, Амбарне та Бологівка.
На Куп’янському та Лиманському напрямках противник провів безуспішні наступальні дії поблизу населених пунктів Стельмахівка, Кремінна, Білогорівка, Федорівка. Здійснив артилерійські обстріли по районах населених пунктів Кам’янка, Дворічна, Гряниківка, Котлярівка і Берестове Харківської області; Невське, Червонопопівка, Кремінна, Кузьмине, Діброва, Білогорівка на Луганщині та Іванівка і Ямполівка Донецької області.
На Бахмутському напрямку ворог продовжує атакувати позиції наших військ поблизу населених пунктів Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Берхівка, Ягідне, Малоільїнівка, Бахмут.

Continue reading...