Нічна атака дронами: на Київщині загинуло троє осіб (онлайн) – DW – 22.03.2023

109
0
SHARE

Внаслідок нічного удару російськими дронами у Київській області пошкоджено цивільний об’єкт, є жертви. Новини дня.
Війна Росії проти України – новини середи, 22 березня (оновлюється).
++08.54++
У Хмельницькій області влучень на території не зафіксовано, ППО знищила всі « Шахеди », повідомила пресслужба ОВА. « Влучань на території області під час повітряної тривоги вночі не зафіксовано. ППО результативно спрацювала по ворожому об’єкту! », – сказано в повідомленні.
++08.38++
У Київській області внаслідок нічної атаки дронами противника загинуло троє людей, ще 7 поранено, пошкоджено цивільний об’єкт, повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації. « Унаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об’єкт. Наразі відомо про 3 загиблих і 7 поранених. Інформація уточнюється », – ідеться в повідомленні.
++08.35++
Унаслідок нічної атаки російських окупантів дронами в Житомирській області пошкоджено один із об’єктів інфраструктури, повідомив голова ОВА Віталій Бунечко. « Сьогодні вночі під час атаки дронів три безпілотники ворога були збиті підрозділами протиповітряної оборони. Пошкодження отримав один із об’єктів інфраструктури області », – написав він у Telegram. За його словами, жертв і постраждалих унаслідок ворожої атаки немає. Білий дім: Китай не підходить на роль « неупередженого посередника »
++08.21++
Китай не підходить на роль « неупередженого посередника » у врегулюванні воєнного конфлікту між Москвою і Києвом, заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки при Білому домі Джон Кірбі. Він зазначив, що Китай досі не засудив воєнну агресію Росії проти України і продовжує купувати російську нафту.

Continue reading...