Генштаб озвучив ситуацію на фронті

124
0
SHARE

Війська РФ зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках.
Війська РФ зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках.
На Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках тривають важкі бої. Протягом доби там відбулось 22 бойових зіткнення. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 1 липня.
Зазначається, що минулої доби росіяни завдали вісім ракетних та 58 авіаударів, здійснили понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ, військових та цивільних інфраструктурних об’єктах Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.
За даними Генштабу, на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.
На Сіверському та Слобожанському напрямках війська РФ здійснили мінометні та артилерійські обстріли близько 15 населених пунктів. Зокрема, під вогонь потрапили Красні Лози, Грем’яч, Богданове Чернігівської області; Волфине, Костянтинівка, Басівка Сумської області та Гатище, Огірцеве і Дворічанське Харківської.
На Куп’янському напрямку росіяни вели безуспішні наступальні дії в напрямку Новоселівського Луганської області. Завдано авіаційних ударів в районах Кислівки, Котлярівки та Берестового Харківської області.

Continue reading...