За добу відбулось 30 бойових зіткнень – зведення Генштабу ЗСУ

126
0
SHARE

«Протягом доби ворог завдав два ракетних та 49 авіаційних ударів, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах»
Українські військові продовжують вести наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.
Військові кажуть, що за останню добу на фронті відбулося 30 бойових зіткнень.
«Протягом доби ворог завдав два ракетних та 49 авіаційних ударів, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах», – йдеться в зведенні Генштабу.
Також відомо про те, що авіація сил оборони протягом доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 – по зенітно-ракетних комплексах російської армії.
«Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 12 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 2 склади боєприпасів, 2 пункти управління та 1 зенітно-ракетний комплекс противника», – підсумували в Генштабі.Масштабна війна Росії проти України
24 лютого 2022 року Росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для вторгнення на Київщину із наміром захопити столицю була використана територія Білорусі. На півдні російська армія, зокрема, окупувала частину Запорізької та Херсонської областей, а на півночі – райони Сумщини та Чернігівщини.

Continue reading...