Бійка у Києві за участі нардепів Дмитрука та Куницького: ОГП відкрив кримінальні справи

132
0
SHARE

Правова кваліфікація справи через бійку Дмитрука та Куницького – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та хуліганство.
В Офісі генпрокурора заявили, що підозрюють Олександра Куницького та Артема Дмитрука в умисних тілесних ушкодженнях середньої тяжкості, а також хуліганстві.
Генпрокурор Андрій Костін зареєстрував кримінальні провадження через бійку за участі нардепів Олександра Куницького (член фракції « Слуга народу ») і Артема Дмитрука (виключений з фракції « Слуга народу »). Про це повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора, передає « Українська правда ».
« За фактом інциденту, який стався між народними депутатами та громадянином 5 жовтня у центрі Києва, генеральний прокурор зареєстрував кримінальні провадження », – йдеться у повідомленні.
В Офісі генпрокурора додають, що правова кваліфікація – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, а також хуліганство.
« Тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені групою осіб », – зазначають у пресслужбі.

Continue reading...