"Накоїв багато зла": Буданов розповів про генерала ФСБ, який найбільше шкодить Україні

182
0
SHARE

У перші дні війни генерала Бесєду арештували за брехливі дані, які він надав Путіну щодо настроїв в Україні. Пізніше випустили з СІЗО, щоб він продовжив свою діяльність.
За словами начальника ГУР, Сергій Бесєда на початку війни кілька днів провів у СІЗО, але тепер на свободі і намагається завербувати українських політиків та бізнесменів.
Міністр оборони РФ Сергій Шойгу визнав, що війну в Україні Кремль планує вести до 2025 року. При цьому російська влада впевнена, що все іде за планом, що суперечить сподіванням 2022 року, коли хотіли « взяти Київ за три дні ». Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов розповів про генерала ФСБ РФ, довоєнна робота якого призвела до російського вторгнення — про Сергія Бесєду. Також розвідник сказав кілька слів про інших очільників силовиків Росії. Про дії генералітету Путіна ідеться у розмові з журналістом порталу « Українська правда ».
Зі слів Буданова, генерал ФСБ Сергій Бесєда у перші дні війни на певний час був відсторонений від роботи. Пізніше його повернули на посаду і він продовжив шкодити: « Зараз він займається своєю роботою, на жаль, зовсім не на користь Україні ».

Continue reading...