Ми спостерігаємо вкрай небезпечне явище. "Ватна" агентура підіймає голову – Євген Дикий

194
0
SHARE

Російські агенти використовують тему мобілізації, щоб підірвати лад в Україні
Український вчений та ветеран АТО Євген Дикий розповів, як росіяни використовують свою агентуру в Україні
Коли взяв на себе неприємну, але вкрай необхідну місію пояснювати тиловому люду чому та нащо потрібна масова мобілізація, отримуєш можливість ловити фідбеки та моніторити « вокс популі ».
Пару днів тому мене віз молодий таксист. Опізнав як морду з ютубу, шо озвучувала про мобілізацію. Ну, думаю, зараз знову почую яку-небудь версію жалюгідних виправдань ухилянта, аж раптом замість цього: « А що б Ви порадили – краще в « Кракен », в « Азов » чи до Третьої штурмової? ». Отже, доходить, хай і з запізненням на рік, але головне що доходить.
А тільки що переконався, що напевно доходить дійсно до багатьох, і це вже стурбувало росію.
Сидимо в кафе з побратимами, обговорюємо нагальні потреби їхніх підрозділів. На щастя, нас аж п’ятеро, а то ще хтозна як би обернулось….
До кафе строєм заходять восьмеро здорових мужиків призовного віку, в супроводі однієї тітоньки типового « довколалаврського » вигляду. Досить грамотно перекривають вихід із зали, і під камеру починають провокувати:
« Це Ви по телевізору кажете, що всі українці мають воювати на неоголошеній війні? »
« Не я, а Конституція України » — відповідаю, і чую цілу палку промову сповнену російськими наративами.
Банда ухилянтів виявляється називає себе « антикорупційними активістами » та « Ініціативою Київської міської територіальної громади з відновлення конституційного ладу », отак от ні більше і не менше.
Їх не влаштовує виявляється те, що « війна не оголошена » (а оголошення воєнного стану « це зовсім інше, і нікого не зобов’язує »), ну а далі просто ллється потоком кремлівське лайно у повному нефільтрованому вигляді – « цю війну ведеть ж*д*и з обох боків, бо і Пу і Зе саме вони, це організований ж*ами під проводом Зе геноцид етнічних українців », а всі хто закликає воювати за свою країну – « співучасники геноциду ».
Виявляється, Київ не взяли за три дні не тому, що ми його боронили, а тому, і тільки тому що « люди в чорних шляпах, які стоять довкола обох президентів, мали свої договорняки ».

Continue reading...