Програма на 50 млрд євро для України. З'явився повний текст рішення саміту ЄС

143
0
SHARE

Європейська рада сьогодні, 1 лютого, оприлюднила текст рішення саміту щодо погодження багаторічної фінансової програми для України із виділенням 50 мл.
Європейська рада сьогодні, 1 лютого, оприлюднила текст рішення саміту щодо погодження багаторічної фінансової програми для України із виділенням 50 млрд євро в межах програми Ukraine Facility.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Європейської ради.
У документі йдеться про те, що Рада досягла згоди щодо перегляду багаторічної фінансової програми 2021-2027 рр, із виділенням коштів для підтримки України (MFF).
У оприлюднених висновках пункти 1-7 із загальної кількості 39 присвячені програмі фіндопомоги для України від блокуПідтримка України
1. Європейська Рада наголошує на необхідності забезпечити разом з партнерами стабільну, передбачувану та сталу фінансову підтримку України на період 2024-2027 років. Сприяти відновленню, реконструкції та модернізації країни, сприяти соціальній згуртованості та прогресивної інтеграції в ЄС, з огляду на можливе майбутнє членство в Союзі, буде створено Інструмент для України на період 2024-2027 років
2.

Continue reading...