Під Роботиним можливі тактичні контрудари ЗСУ, ворог просунувся біля Вугледару: карти ISW

171
0
SHARE

Українські військові відбивають ворожі штурми в районі Роботиного, де ЗСУ можуть готуватися до тактичних контрударів, а біля Кринок знизилася активніс.
Українські військові відбивають ворожі штурми в районі Роботиного, де ЗСУ можуть готуватися до тактичних контрударів, а біля Кринок знизилася активність російських загарбників. Окупанти трохи просунулися біля Вугледару, на Бахмутському та Авдіївському напрямках.
Про це передає РБК-Україна з посиланням на звіт Інституту вивчення війни (ISW).Схід України. Операція №1 – Луганська область
10 березня позиційні бої тривали на північний схід від Куп’янська та в районі Кремінної, однак підтверджених змін на лінії фронту не було. Позиційні бойові дії тривали на північний схід від Куп’янська в районі Синьківки, на захід від Кремінної в районі Ямполівки і Тернів і на південь від Кремінної в районі Білогорівки (12 км на південь від Кремінної).Операція №2 – Донецька область
10 березня позиційні бойові дії тривали на північний схід від Бахмута на Сіверському напрямку, однак підтверджених змін лінії фронту не було. Російський « воєнкор » стверджував, що війська РФ нібито просунулися на 200 метрів углиб до н.п. Виїмка (на південний схід від Сіверська), але експерти ISW не знайшли візуального підтвердження цього твердження.
Повідомляється, що війська РФ атакували на південний захід від Сіверська в районі Роздолівки та на схід від Сіверська в районі Верхньокам’янського та Спірного.
Війська РФ нещодавно незначно просунулися на захід від Бахмута. Геолокаційні кадри, опубліковані 10 березня, показують, що загарбники нещодавно просунулися в східному Іванівському (на захід від Бахмута).

Continue reading...