Модний "Оскар-2024": найкращі вбрання зірок на церемонії нагородження кінопремії

134
0
SHARE

Образи зірок на Оскар 2024 – сукні Емми Стоун, Марго Роббі, Ані Тейлор-Джой, Зендеї та інших знаменитостей на червоній доріжці
Хоча головною подією для України на « Оскарі-2024 » стала перемога фільму « 20 днів у Маріуполі », кінопремія традиційно привертає увагу своєю червоною доріжкою. Зірки з’являються на ній у розкішних вбраннях, які відображають новинки кутюрної моди та тренди сучасності.
theLime публікує найкращі образи знаменитостей на « Оскарі-2024 », серед яких засвітилася і сукня популярного українського бренду Lever Couture.
Емма Стоун, яка отримала « Оскар » у категорії « Найкраща актриса » за фільм « Бідолашні створіння », з’явилася на церемонії у сукні Louis Vuitton світлого м’ятного відтінку.
Зірка « Дюни » Зендея обрала для червоної доріжки розкішну сукню Armani Privé у сріблястому та рожевому кольорах, а також прикраси Bulgari.
Марго Роббі, яку у 2024 не номінували на « Оскар » за головну роль у фільмі « Барбі », прийшла на церемонію в елегантному, але мінімалістичному вбранні від Versace кольору темний металік.

Continue reading...