Два селища — не межа. Куди просунулися бійці РДК й ЛСР у Росії (мапа)

151
0
SHARE

РДК, ЛСР та інші підрозділи продовжують бойові дії на території Росії й захопили два селища в Бєлгородській області.
Добровольці з РФ уже майже тиждень ведуть бойові дії на території Росії. Операція масштабніша й довша за попередній рейд.
Російські добровольці вже майже тиждень ведуть бойові дії на території Росії. За цей час вони змогли взяти під контроль деякі населені пункти. Фокус розібрався, що відбувається на кордоні з РФ і яких результатів досягли бійці РДК, ЛСР, Ічкерійські добровольці та Сибірський батальйон.
Рейд російських добровольців розпочався 12 березня. Бійці Російського добровольчого корпусу, легіону « Свобода Росії » та Сибірського батальйону ведуть активні бойові дії на території Росії. Нещодавно до них також приєднались Ічкерійські добровольці. У Головному управлінні розвідки кажуть, що операції росіян не завершаться найближчим часом, а мешканці Бєлгорода щоденно чують вибухи.
Сьогодні, 18 березня, бійці навели свої дані щодо втрат Збройних сил російської армії. За їхніми даними, російські війська втратили понад 1400 солдатів, із яких 613 — незворотні. Також ЗС РФ втратили танки, десятки БМП, кілька артустановок та два « гради ».
Міноборони РФ заявляє про ще більші втрати з боку добровольців-росіян. Вони стверджують, що втрати склали понад 1700 « бойовиків », 21 танк, 25 ББМ та інша техніка. Ворог продовжує заявляти про відбиття всіх спроб зайти на російську територію.Козинка та Горьковський під контролем російських добровольців
У перший день обмеженої операції зʼявилися заяви, що легіон « Свобода Росії » взяв під контроль Тьоткіно в Курській області.

Continue reading...