"Нептунами" і дронами: як працюватиме план Буданова зі знищення військового потенціалу РФ

147
0
SHARE

Експерти вважають, що у Києва достатньо власних ресурсів, щоб атакувати НПЗ та інші військові об’єкти в РФ.
У ГУР Міноборони розробили план, спрямований на скорочення російського військового потенціалу, про що заявив глава української розвідки Кирило Буданов у бесіді з американським журналістом. Фокус з’ясував, чим і коли Україна може вдарити по військовій промисловості РФ.
В американському виданні Washington Post опублікували статтю, написану після бесіди з керівником ГУР Міноборони України Кирилом Будановим. Автор тексту захоплюється главою розвідки, називаючи його « темним принцом війни », « людиною без посмішки » і « найяскравішим персонажем військового театру ».
Буданов, зі свого боку, розповідає про планування нових атак безпілотниками по території РФ, а також про дії « російських добровольців » за підтримки української розвідки. Головна мета — показати росіянам, що президент Путін не може « захистити населення від проникнення війни в Росію ».
« Ми запропонували план, спрямований на скорочення російського потенціалу. Він охоплює безліч аспектів, таких як військова промисловість, критично важливі військові об’єкти, їхні аеродроми, їхні пункти управління », — цитують керівника української розвідки у виданні.
Крім планування нових атак і оцінки дій Путіна у війні, що триває, Буданов окрему увагу приділяє кандидату в президенти на виборах у США Дональду Трампу. Він підкреслює, що відчуває величезну повагу до політика і захоплюється його завзятістю.
« У його житті було дев’ять випадків, коли він піднімався на вершину, падав на саме дно життя і знову повертався », — міркує Буданов.
На запитання журналіста, чи зможе Трамп, на думку глави ГУР, нав’язати Україні мирне врегулювання війни, той відповідає однозначно — « навіть така людина, як він, не вирішить це питання за один день ».Американці повинні звикнути
Глава української розвідки Кирило Буданов викликає інтерес у західної аудиторії, вважає політолог Володимир Фесенко. З цієї причини видання WP виявляє до нього симпатію.
« Йому подобається роль сірого кардинала війни, Джеймса Бонда, у своєму роді. Такі фігури завжди привертають увагу. До того ж у РФ подібних персон немає. Ні Бортніков, ні Патрушев не тягнуть. Таким чином WP задовольняє інтерес своєї аудиторії, а Буданов — формулює свою позицію.

Continue reading...