Підсумки “Рамштайну”: яку зброю передають Україні партнери — Умєров

91
0
SHARE

Міністр оборони України Рустем Умєров оголосив головні результати засідання Контактної групи у форматі Рамштайн. Подробиці читайте ᐅ новини 1+1
Одним із ключових результатів зустрічі з союзниками Рустем Умєров назвав підписання Положення Коаліції морських спроможностей.
Міністр оборони України Рустем Умєров оголосив головні результати засідання Контактної групи у форматі « Рамштайн », яке відбулося у п’ятницю, 6 вересня, у німецькому місті Франкфурті-на-Майні.
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.Допомога від союзників
Очільник оборонного відомства опублікував перелік допомоги Україні від країн-партнерів.
Сполучені Штати оголосили про виділення чергового пакету військової допомоги Україні на суму 250 мільйонів доларів. До нього увійдуть критично важливе озброєння та обладнання, бойові машини M2 Bradley та ракети для HIMARS.
Канада надасть велику партію двигунів для некерованих авіаційних ракет та 1300 боєголовок до них, що значно посилить наші можливості у повітряних операціях.
Також новий пакет допомоги включає тисячі кулеметів та пістолетів, елементи військової техніки та пів сотні “швидких”, що допоможе забезпечити наші медичні потреби на полі бою.

Continue reading...