САП ініціювала притягнення до кримінальної відповідальності депутата Дзензерського

270
0
SHARE

САП хоче притягти до кримінальної відповідальності Дзензерського
Відповідне подання внесено на погодження генпрокуророві.
Слідом за колегами депутатську недоторканість може втратити депутат Дзензерський
© Денис Дзензерський/Facebook
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) України внесла на погодження генеральному прокуророві подання на притягнення до кримінальної відповідальності депутата від « Народного фронту » Дениса Дзензерськогого, повідомив керівник САП Назар Холодницький.
« Вніс генеральному прокуророві для погодження подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Дзендзерського Д. В. за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України », – написав Холодницький на своїй сторінці в Facebook.
Читайте також: НАБУ і САП оприлюднили докази незаконного збагачення Дейдея
Нагадаємо, раніше « Українська правда » з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах писала, що депутат від фракції « Народний фронт » Євген Дейдей неодноразово літав на приватних літаках разом з колегою, депутатом від « ВО « Батьківщина » Денисом Дзензерським, помічник якого надавав Дейдею кредити.
21 червня спікер Верховної Ради Андрій Парубій направив у Регламентний комітет парламенту п’ять подань генерального прокурора щодо притягнення до відповідальності народних депутатів Євгена Дейдея (« Народний фронт ») , Олеся Довгого (« Воля народу ») , Андрія Лозового (« Радикальна партія ») , Борислава Розенблата (« Блок Петра Порошенко ») і Максима Полякова (« Народний фронт ») .

Continue reading...