Кияни заблокували рух на Харківському шосе

418
0
SHARE

У Києві протестувальники перекрили Харківське шосе в районі зупинки Інститут хімії.
Місцеві жителі протестують проти відключення енергопостачання.
Мітингувальниками перекрито Харківське шосе в районі «Інституту хімії»
© Українська правда
У Києві протестуючі перекрили Харківське шосе в районі зупинки « Інститут хімії », в результаті мітингу заблоковано рух трамваїв і автобусів, повідомляє прес-служба КМДА.
« Сьогодні, 3 серпня з початку руху, а саме – з 4: 00, мітингувальниками перекрито Харківське шосе в районі зупинки « Інститут хімії ». Так, заблокована робота трамваїв маршрутів № 8,22,29 і автобусів маршрутів № 42,45,51,3,115. На ділянці працює поліція », – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що рух трамваїв маршруту №8 організовано наступним чином: бул. Перова – ст. м « Лісова »; рух трамваїв маршруту №22: вул. Перова – Дарницьке ТРЕД. Трамваї маршруту №29 курсують від ст. м « Лісова » до вул. Сабурова. Автобуси маршрутів № 42,45,51,63,115 об’їжджають Харківське шосе.
Як повідомляє видання  » Українська правда « , шосе перекрито у зв’язку з протестом мешканців будинків на вулиці Войцеховського проти відключення енергопостачання.
Наголошується, що на зупинці Ярослава Гашека, 12, з 19: 00 2 серпня не ходять ні трамваї, ні автобуси.
Представник патруля, який перекрив дорогу на зупинці Гашека, заявив про те, що час відновлення руху невідомий, оскільки протестувальники очікують представників влади.
Сьогодні, близько 9: 00 начальник управління житлово-комунальної політики КМДА Олександр Малихін та представниця адміністрації Дніпровського району вийшли до людей. За їх словами, загальний борг будинків, яким загрожує відключення енергопостачання, становить 3 мільйони 100 тисяч гривень.

Continue reading...