Рада ухвалила закон про посилення гарантій безпеки дітей

267
0
SHARE

Верховна Рада ухвалила закон про посилення гарантій безпеки дітей. За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів…
КИЇВ. 7 листопада. УНН. Верховна Рада ухвалила закон про посилення гарантій безпеки дітей. За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів, передає кореспондент УНН.
« За десять років кількість дитячого населення зменшилася з 14 млн до 7 млн! Даним законом ми регламентуємо охорону дитинства – одну з важливих складових національних інтересів дитини. За останні п’ять років не від збройної агресії щороку зростає кількість дітей, що стали жертвами злочинів. Від розбоїв в 2014 році постраждали 48 дітей, в 2015 році 68 дітей, за одинадцять місяців 2016 року – 98. В цьому році постраждали більше 100 дітей », – сказала представник Президента у ВР І. Луценко.
Ухваленим законом вносяться зміни до Закону України « Про засади внутрішньої і зовнішньої політики », який встановлює, що забезпечення особливого піклування про дитину та реалізації її прав визначено як принцип внутрішньої політики.

Continue reading...