У США опубліковано "кремлівську доповідь": Все, що відомо на цей момент

141
0
SHARE

Список Путіна: Хто з олігархів і чиновників потрапив в опублікований в США кремлівський доповідь Документ, якого відверто побоювалися в Росії, оприлюднено. Подивимося, що вийшло в результаті
Це сталося. « Кремлівську доповідь » представлено у Конгресі США. Напередодні ми вже писали про те, чого варто очікувати від цього документа і чим у перспективі його публікація загрожує для Росії.
Зараз вже є можливість оцінити те, що вийшло на виході.
Отже, для початку тезово:
– До « кремлівської доповіді » потрапили 210 осіб .
– Там майже всі: наприклад, всі члени уряду Росії, низка імен, які раніше не фігурували у санкційних списках (дійсно великі російські бізнесмени), а також найближче, на думку Мінфіну США, оточення Путіна
– Як вказувалося раніше – опублікований список НЕ ОЗНАЧАЄ автоматичне введення санкцій проти фігурантів доповіді.
АЛЕ очікується, що за публікацією доповіді повинні бути конкретні кроки американської влади у цьому напрямку. Звичайно, після дотримання всіх необхідних процедур (щонайменше обов’язкових слухань у трьох комітетах кожної з палат: з іноземних справ, фінансів і банківської діяльності).
Тепер до найцікавішого.
Хто потрапив до « кремлівської доповіді »
Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв
« Коммерсант »
Документ поділено на дві частини: 114 великих чиновників і керівників російських держкомпаній, а також 96 російських олігархів .
Раніше в ЗМІ називали приблизні прізвища тих, хто в підсумку опиниться фігурантом цих списків. І, варто визнати, не помилилися. АЛЕ про масштаби говорилося мало.
Після публікації можна стверджувати, що до « кремлівської доповіді » ПОТРАПИЛИ ВСІ. Ну, або майже всі, крім Путіна.
Тобто. Щоб приблизно розуміти масштаби. У списку фігурує ВЕСЬ уряд Росії на чолі з Дмитром Медведєвим, глава Адміністрації президента РФ Антон Вайно, керівники Ради федерації і Держдуми, керівники найбільших держкомпаній (наприклад, глава « Роснафти » Ігор Сєчин), а також більшість великих бізнесменів.
Виділимо кілька імен.
« Квота » уряду: прем’єр-міністр Дмитро Медведєв, глава МЗС Сергій Лавров, віце-прем’єр Ігор Шувалов, віце-прем’єр Дмитро Рогозін.
Віце-прем’єр Дмитро Рогозін
Фото з відкритих джерел
« Квота » АП: глава Адміністрації президента Антон Вайно, помічник президента Владислав Сурков, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, радник президента Сергій Глазьєв.
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков
« ТАСС »
Інші великі чиновники і держслужбовці: спікер Держдуми В’ячеслав Володін, спікер Ради федерації Валентина Матвієнко, голова Слідчого комітету Олександр Бастрикін, глава ФСБ Олександр Бортніков, голова Росгвардії Віктор Золотов, генпрокурор РФ Юрій Чайка, мер Москви Сергій Собянін.

Continue reading...