Екс-нардепа Шепелєва затримали посвідченням "МДБ ДНР", виданим на інше прізвище

320
0
SHARE

Рішення підлягає негайному виконанню і може бути оскаржене в Апеляційному суді протягом 5 днів.
Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід колишньому народному депутату Олександру Шепелєву у вигляді тримання під вартою до 8 квітня 2018 року.
Відповідне рішення оголосила слідчий суддя Ірина Литвинова, – пише  » УНІАН « .
Суд прийняв рішення про застосування запобіжного заходу, обраного 26 березня 2015 року.
« Ухвалою клопотання задовольнити. Застосувати до підозрюваного Шепелєва Олександра Олександровича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, обраний згідно з ухвалою слідчого судді Печерського районного суду міста Києва 26 березня 2015 року », – заявила суддя.
Рішення підлягає негайному виконанню і може бути оскаржене в Апеляційному суді протягом 5 днів.
Заступник начальника відділу процесуального керівництва Головної військової прокуратури Руслан Кравченко уточнив, що рішення прийнято відповідно до ухвали суду від 26 березня 2015 року, тому що « підозрюваному Шепелєву було вже обрано заочно запобіжний захід ».
« А зараз розглядалося клопотання про застосування даного запобіжного заходу. Підозра підтверджується відповідними доказами, тобто слідчим суддею цим рішенням підтверджено наші всі доводи і наші всі докази, які підтверджують як і підозру, так і ризики, передбачені статтею 177 Кримінального процесуального кодексу України », – підкреслив Кравченко.
Нагадаємо, 8 лютого колишнього народного депутата Олександра Шепелєва затримали під Києвом, при собі він мав посвідчення « МДБ ДНР » та український паспорт, видані на інше прізвище – Миколи Боруха, а також посвідчення народного депутата на своє прізвище.

Continue reading...