Канада вирішила продовжити військову місію в Україні, Росію це розлютило

362
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Уряд Канади вирішив продовжити навчальну військову місію в Україні ще на два роки, до кінця березня 2019 року. Таке рішення прийняли міністр…
Навчальна військова місія продовжена ще на два роки – до 2019-го
Уряд Канади вирішив продовжити навчальну військову місію в Україні ще на два роки, до кінця березня 2019 року. Таке рішення прийняли міністр національної оборони Канади Гарджіт Сінгх Саджан і голова МЗС країни Христя Фріланд, передає » Радіо Свобода «.
В рамках цієї програми канадські військові забезпечують військове навчання і допомогу в розвитку можливостей особового складу Збройних сил України. Наступних два роки українських військових навчатимуть в таких напрямках, як дії в малих групах, розмінування вибухових пристроїв, діяльність військової поліції, медичне навчання і модернізація системи тилового забезпечення.
У заяві уряду Канади також говориться, що Збройні сили країни нададуть підтримку в здійсненні стратегічної інституційної реформи оборонних структур України.
На це рішення Оттави гнівно відреагували в російському посольстві в Канаді, назвавши його «контрпродуктивним», передає РБК .

Continue reading...