Сепаратисти 30 разів порушили перемир’ я, використовували і важке озброєння, — штаб

273
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

У зоні АТО продовжує зберігатися напружена ситуація. Черговим фактом ескалації конфлікту з боку бойовиків став вчорашній обстріл будинків мирних мешканців.
Черговим фактом ескалації конфлікту з боку бойовиків став вчорашній обстріл будинків мирних мешканців Водяного. Тут, близько 22 години, окупанти випустили щонайменше 6 мін калібру 120 міліметрів. Загалом у зоні АТО продовжує зберігатися напружена ситуація. Наприкінці минулої доби російсько-окупаційні війська посилили обстріли позицій сил АТО, використовуючи при цьому вже важке озброєння, повідомляють у прес-штабі АТО на сторінці Міноборони.
Окрім вищезгаданого населеного пункту, на Луганському напрямку під мінометний вогонь противника потрапили наші опорні пункти у Кримському, Троїцькому та Катеринівці. А з гранатометів злочинці били по Новоолександрівці та Новозванівці.
Зокрема ввечері, на Маріупольському напрямку, ворог двічі бив з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів та озброєння БТР по українських опорних пунктах у Водяному.

Continue reading...