Турчинов запропонував збільшити зарплату військовим

244
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Секретар Ради національно безпеки і оборони Олександр Турчинов запропонував збільшити грошове утримання українських військових і направив…
Секретар Ради національно безпеки і оборони Олександр Турчинов запропонував збільшити грошове утримання українських військових і направив відповідні пропозиції до Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба РНБО.
«Четвертий рік триває військова агресія проти нашої країни. Саме солдати і офіцери Збройних Сил України та інших військових формувань завдяки своїй мужності і героїзму, ціною великих жертв змогли зупинити ворога і звільнити частину наших територій», – зазначив Турчинов.
Він нагадав, що зарплати військовим до семи тисяч гривень були підвищені ще в 2015 році і до цього часу не переглядалися.
«Ми повинні зробити все, щоб грошове забезпечення наших військовослужбовців відповідало їхньому важливому місцю в суспільстві. Доходи наших військових повинні на гідному рівні забезпечити потреби їхніх сімей», – сказав секретар РНБО.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Американський генерал: США використовують досвід українських військових
Також він порівняв оклади та інші виплати чиновників в органах влади і військових командирів в зоні бойових дій.
«Багато керівників департаментів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, починаючи з 2016 року, отримували зарплату, яка перевищила 30 тис.

Continue reading...