Екс-депутат Одеської міськради фінансує терористів — СБУ

165
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Служба безпеки викрила фінансування бойовиків колишнім депутатом Одеської міськради спільно з менеджментом одеської будівельної компанії.
Служба безпеки викрила фінансування бойовиків колишнім депутатом Одеської міськради спільно з менеджментом одеської будівельної компанії.
Екс-депутат переховується від українського правосуддя на території Росії і фінансує терористів «ЛДНР»
© ДАН
Співробітники Служби безпеки викрили факти фінансування колишнім депутатом Одеської міської ради спільно з менеджментом будівельної компанії незаконних збройних формувань «ДНР» і «ЛНР», повідомляє прес-центр відомства.
Як заявили правоохоронці, один з крупних одеських забудовників частину проданої нерухомості не відображав у фінансовій документації і отримував готівкою. Потім гроші передавалися одному з екс-депутатів міськради Одеси, який має «інтереси» у будівельному бізнесі.
«Співробітники спецслужби задокументували, що депутат, який оголошений в міжнародний розшук, переховується від українського правосуддя на території Росії і направляє відсоток від суми на фінансування незаконних збройних формувань терористичних організацій «ДНР/ЛНР», — сказано в повідомленні.
Повідомляється також, що в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 258-5 Кримінального кодексу, відбуваються обшуки в офісних приміщеннях будівельної компанії і на місцях проживання фігурантів справи.
Як інформує агентство «Інтерфакс-Україна», мова йде про голову політичної партії «Родина», екс-депутата Верховної Ради та Одеської міськради Ігоря Маркова.

Continue reading...